LEDEN EN NIEUWE LEDEN

Lid worden

Lid worden van een vriendenkring is geen verplichting, maar kan eenvoudig door storting van 30€ per seizoen op het IBAN nummer BE85 9796 2367 1306. 
U geniet dan van tal van voordelen en mag deelnemen aan de verschillende activiteiten van Noordergouw:

  • Levering scheidsrechterskaart (die anders moet opgehaald worden in het bondsgebouw te Brussel).
  • Deelname aan de maandelijkse ledenvergaderingen, om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes in de scheidsrechterswereld en om ervaringen te delen met collega scheidsrechters.
  • Uitnodiging voor tal van evenementen zoals de nieuwjaarsreceptie, het Sinterklaasfeest en vele anderen.
  • Mogelijkheid om in groep te trainen of te sporten.
  • Korting op aankoop van materiaal

Beginnende scheidsrechters worden het eerste seizoen van hun carrière echter vrijgesteld voor het lidgeld.

Peterschap

Eén van de taken die de vereniging voor zijn rekening neemt, is het begeleiden van beginnende scheidsrechters. Zo krijgt elke beginnende scheidsrechter een peter toegewezen.

De toegewezen peter of meter komt tijdens de eerste drie wedstrijden de beginnende scheidsrechter begeleiden. Hij of zij geeft verschillende tips en tricks vanuit zijn of haar eigen ervaring, deze tips en tricks kan de beginnende scheidsrechter nalezen in het peterschapsverslag dat na de wedstrijd naar de beginnende scheidsrechter wordt doorgestuurd. Met woord en daad zal hij/zij de stagiair-scheidsrechter bijstaan in de eerste stappen van zijn nieuwe carrière.

Lidgeld 2023 – 2024

Het lidgeld voor dit seizoen bedraagt 30 euro. Indien je voor 1 september betaald, dan bedraagt het lidgeld 25 euro. Dit kan betaald worden bij onze penningmeester Jan Vermeiren of door middel van een overschrijving op het rekeningnummer: BE85 9796 2367 1306. Vergeet hierbij zeker uw naam niet te vermelden.

Terugbetaling

Bij verschillende mutualiteiten kun je een deel van je lidmaatschapsgeld terugkrijgen. Download hieronder het specifieke document voor jouw mutualiteit. Vul deze in en bezorg deze aan onze secretaris zodat hij deze kan ondertekenen.