Opleiding tot scheidsrechter

Bondsgebouw Antwerpen Brieleke 18, Wommelgem

Op vrijdag 18 september aanstaande start een nieuwe opleiding tot scheidsrechter in het bondsgebouw te Wommelgem. De opleiding zal doorgaan over 3 dagen: vrijdag 18 september van 18u30 tot 22u30 (theorie) vrijdag 25 september van 18u30 tot 22u30 (theorie) zaterdag 3 oktober van 08u00 tot 13u00 (praktijk + examen) Hou je van voetbal? Hou je ervan …

Opleiding tot scheidsrechter Lees verder »

Statutaire vergadering

't Schoolhuis Theo Verellenlaan 88, Gooreind

De Statutaire vergadering is de jaarlijkse ledenvergadering waarop het bestuur toelichting geeft omtrent de werking van de vereniging. Een terugblik op het voorbije jaar en een vooruitblik op het komende jaar. Stemgerechtigde leden kunnen bovendien hun inbreng doen omtrent beslissingen binnen de vereniging.

Ledenvergadering

't Schoolhuis Theo Verellenlaan 88, Gooreind

De ledenvergadering van Noordergouw is een maandelijkse bijeenkomst. Om ervaringen te delen en nieuwtjes toe te lichten, komen onze leden samen in het Schoolhuis te Gooreind.

Nieuwjaarsreceptie

't Schoolhuis Theo Verellenlaan 88, Gooreind

Het nieuwe jaar inzetten doen de Noordergouwers goed op hun nieuwjaarsreceptie. Met een natje en een droogje blikken we samen vooruit op wat het komende jaar te bieden heeft. Inschrijven vooraf is noodzakelijk. U zal hiervoor nog een mail ontvangen.